perjantai 6. toukokuuta 2011

ps.en oo ehtinyt syömään tänään mitään

Vuoden 2011 Multisport Cup starttaa huomenna Karjaalla. Neljän osakilpailun sarjan ensimmäisessä kisassa on ennakko infon mukaan luvassa paljon juoksua, kuivin kengin tuskin tästäkän selvitään, sitä enteilee ainakin osuus nimeltä wetrun. Kiireisten ja ristiinmenevien aikataulujen takia tällä(kin) kertaa yhteiset kisaneuvottelut ja taktiikkasuunnitelmat käytiin viikolla tekstiviestitse.

...mitkä buffit laitetaan?...mä mietin samaa,limet sopis hyvin sen paidan kans...wetrun, sehän voi olla vaan virkistävää siinä vaiheessa kisaa...siis apua, mun pyöräilykypärää ei löydy mistään,pakko mennä ostaa uus...sit ku hoen viidettä kertaa sitä niin käsket mun pitää turpani kiinni...joo jos pystyn...pelottavan hyvin menny kaikki...haha,lauantaina olis niiiiiiin rengasrikon paikka...haha,ei muuta ku purukumii mukaan paketti!...nyt syömään ja spekuloimaan....pysähdytääks muuten aamupalalle Lohjalle...joo,puuro olis jees!.....................ps.mua jännittää kamalasti,näin hirveetä painajaista viime yönä et oli yks rasti mis oli joku 10 leimasinta ja kaikki vääräs järjestykses tyylii 33,37,34,39 ja leimasin ne aina väärin!....
Mutta siinähän ne tärkeimmät tulikin, eli taktiikat on kunnossa;)

Liisa vietti kisaviimeistelynsä Italian pyöräpoluilla, jossa traktorirenkaat pyörässä olivat ystävä. Mutta koska kisaan oli hyvä saada jotain rullaavampaa alle, ja joukkueen virallinen pyörähuoltaja (oli onnekseen) työkiireissään, hälytettiin paikalle tässä blogissa Hillomunkkinakin tunnettu Tommi renkaan vaihtopuuhiin. Samalla voitiin pakata myös kisabiili jotta aamulla voitaisiin nukkua se ruhtinaallinen 5minuuttia kauemmin.
Hirveän näppärät juu. Onneksi paikalle saapui myös mopedilenkillä ollut, kauden avauksen väliin jättävä, Spede-joukkueesta tuttu Spede1.


Työnjohtaja valvoo ja Tommi alkaa olemaan varma että pyörähuoltajan työkiireet on taktikoitu tälle illalle syystä...(tai miksi Liisan rengas paikataan tarvittaessa mielummin sillä purukumilla)

Onneks osataan itsekkin....vai siis mihin tätä piti laittaa?Huomenna nähdään paljon vanhoja tuttuja, mutta kiva että myös uusia tiimejä on uskaltautunut kisoihin mukaan. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen ja jännä kisakausi,jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti