maanantai 20. syyskuuta 2010

X-KAADON KIROUS

Viime vuonna, kun Liisa veteli viimeisiä pastoja vatsaansa kotona noin 8tuntia ennen x-kaadon starttia tuli Sallalta lyhyt, mutta kaiken kertova tekstiviesti: "Kipeä, soitan kohta".
Se siitä.
Sitä edellisenä vuonna ilmaantui kaikenlaista, sellasta ja tällasta. Ja sitä edellisenä...no mitäpä muuta kun sairaalaa vaativaa tilannetta. Joten ei tullut kauheana yllätyksenä kun Liisa puolitoista viikkoa ennen x-kaatoa tulee kipeäksi. Ei huolta, aikaa on, kyllä yks perusflunssa ehtii hoitumaan.... mutta nyt, kun kisaan on enää 4 päivää ja vaakatasossa ollaan edelleen, niin tekisi mieli kirjoittaa tähän kirosana mutta jätetään nyt väliin kun meidän äidit lukee tätä;)
X-kaato on kisa, josta kukaan ei halua jäädä pois. X-kaato kantaa titteliä suomen vanhimmasta, yksittäisestä järjestetystä seikkailukilpailusta. Startti on perinteisesti yön pimeinä tunteina, tänä vuonna kello 04.00 Hyvinkään Rajamäellä. Luvassa on takuuvarmasti kylmää kyytiä metsässä otsalampun valossa, pyöräilyä pimeillä teillä, melontaa kuun valossa ja harvoinpa kukaan niin kovin kuivanakaan maaliin on tullut. Otsalampuissa on syytä olla paljon virtaa...
Tänäkin vuonna Multisport Cupin kokonaiskilpailun voitto ja Multisportin Suomenmestarin tittelit ratkeaa niin miesten, kuin naistenkin sarjan osalta, vasta tässä kauden viimeisessä kilpailussa. Cupin neljästä osakilpailusta yhteispisteisiin huomioidaan kolmen parhaan osakilpailun pisteet ja kilpailu kärjessä on tiukka. Tämän hetkisen tulostaulukon mukaan, me ja Hiiltomiehet havittelemme tiukimmin titteliä itsellemme. Mieluusti olisimme taistelemassa tästä pokaalista perjantaiyönä joten nyt peukut pystyyn, että tauti talttuu ja lykätään mikroon vähän lisää kuumaa mehua!!!

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sairaille! Kyl se siitä. Itselläkin on jo varamies (Kulkunen) käytössä:)

  VastaaPoista
 2. Kiitos mutta surkeeltä näyttä levosta ja antibiooteista huolimatta. Käsittämätön tauti...buu!!!!
  Jos ei siis viivalla nähdä niin tsemppiä teille!!!!

  VastaaPoista
 3. Sairasta touhua täälläkin, itsellä ja varamiehellä. Että aika kiikun kaakun meilläkin:(

  VastaaPoista
 4. kohtalotoveri ilmoittauttuu.

  X-kaato oli tarkoitus kokea ensi kerran mutta eilen noussut kuume teki stopin. Ensi vuonna sitten!

  VastaaPoista
 5. Ai onko vähän tautia liikenteessä...voi hitsit!
  Tosi harmi Henna, että teiltäkin jäi yöleikit väliin. Toivon mukaan Tiukunen kuuma mehu tuotti tulosta ja pääsette matkaan!
  Mä jouduin jäämään kotiin, höh. Täällä jännitetään ja pidellään peukkuja sillä Salla teki viime hetken loikan kilpasekasarjaan.

  VastaaPoista