perjantai 19. elokuuta 2011

Valmiina?

Prinsessat linnansa muurilla.Todistetusti siis myös Saarinen on nähty tänä kesänä pyörän päällä.Peruskuvio: ensin katsellaan koko alkukesä, että hienoa kun tänä vuonna kaupassa on paljon uimapatjoja. Ja sitten ruvetaan viikko ennen Apaa itkemään, että mihin ne hyvät kaikki uimapatjat on kaupoista kadonnut.... Yhtäkaikki, kaikenmaailman vesilelut on nyt pakattu ja kommunikaatiokin toimi tällä kertaa niin, että kumpikin katti on lähtövalmiina jo tänään perjantaina. Tommikin sai onneksi kisaparin, joten pakkaamme auton kyytin myös hillomunkin. Pieni partiohenki sisällämme heräsi ja yöunien maksimoimiseksi, sikälimikäli se edes 6.30 alkavien kisamateriaalien jaon suhteen on mahdollista, päätimme karauttavamme kisapaikalle jo tänä iltana. Toivottavasti Inkoossa ei ole mörköjä eikä Tommi kuorsaa...

Lauantai aamutuimaan starttaa siis Archipelago Adventure, Multisport Cupin 3/4 osakilpailu. Ennakkooon tihkuneiden tietojen mukaan luvassa on peruspyöräilyn ja suunnistuksen lisäksi paljon vesistöylityksiä sekä melontaa. Normaalista kisakonseptista poiketen tällä kertaa melontakalustona saa olla kajakkiyksiköt, kajakkikaksikot taikka perus inkkariamme. Jännä nähdä, miten tämä vaikuttaa joukkueiden välisiin etenemisvauhteihin.
Kaikki te, jotka ette jostain syystä lähde rytmirummuin ja plakaatein reitin varrelle kannustamaan: kannattaa silti vääntäytyä ajoissa peiton alta,kerrankin telkkarista tulee jotakin mitä katsoa. Nelonen näyttää lauantaiaamuna kello 8.05 tunnin mittaisen koosteen heinäkuisesta Rokuan geopark Challengesta. Luvassa on varmasti hienoa kuvausta seikkailukisasta ja paljon kisakentiltä tuttuja seikkailijoita. Tässä ohjelman traileri.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti