torstai 13. syyskuuta 2012

Elokuuta


Tossut ehtivät hädin tuskin kuivua, kun oli jo Muurla Adventuren aika. Salla oli suuntamassa taas perhetiimillä reippailemaan ja kun kisapäiväksi luvattiin kaunista keliä alkoi Liisankin tehdä mieli kisaviivalle. Mutta TuMusta oli jo vapailla olevat lähdössä kisailemaan, eivätkä Helsinkiläiskollegat innostuneet lähteä parhaista parhaimpaan Varsinais-suomeen. Mutta onneksi Kaartinen, pidempään seikkailu-urheiluympyröissä pyörineille tuttu Rilli, oli helppo puhua mukaan kisailemaan tuttuihin maisemiin!
Kisapäivä oli omalla tavallaan ehdottomasti kesän mukavin, ei edes Liisan ja Markun tunnin aikasakkorankkari hymyjä hyydyttänyt. Mister Tehotyttö joukkoineen olivat luoneet mahtavan kisatunnelman, huikeasta kisaradasta puhumattakaan!
Liisa ja Markku järven ylityspuuhissa.

                                                 Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa!

Multisport rintamalla seuraavaksi on vuorossa x-kaato, johon Mehukatit suuntaavat uudella kisakokoonpanollaan. Toivon mukaan tätä myötä metsä ei ole enää niin pimeä... 
Muutenkin Salla vaan kiihdyttää loppukautta kohti, ohjelmassa on ainakin perinteinen Halikkoviesti Pohjanmaan poikaitten kanssa sekä sitä vanhaa kunnon juoksua numerolappu rinnassa.  Liisa keskittyy pyörätuolikelaukseen, pois alta!

kuvat täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti