keskiviikko 7. syyskuuta 2011

syysaalloilla

Tänä vuonna olisi vakaa tarkoitus murtaa katteja vahvassa otteessaan pitänyt x-kaadon kirous, ja päästä kisaan -yhdessä. Hyvältä näyttää toistaiseksi. Eilen käytiin kajakeilla vesillä, Apan jälkeen ei kaatosade ja isot aallot tuntunut miltään, hah! Otsalamppujen paloaikaakin olisi tarkoitus käydä testaamassa ensi viikon yösuunnistuksissa. Ja mitä tärkeintä: kuumaa mehua litkitään x-kaatoon asti litra kaupalla;) Ennen X-kaatoa Liisa menee tulevana sunnuntaina Snowflakesien karkeloihin (Snowflakesien tytöt ovat suunnitelleet kisan juuri ensikertalaisia ajatellen, eli jos vähänkään kiinnostaa lajia kokeilla, kannattaa kisa pitää mielessä ensi syksynä!!). Eräs nuorimies oli ennakkoluulottomasti ensikertalaisena ilmoittautunut mukaan kisaan ilman, että parista oli edes tietoa (mitä asennetta!). Joten jos tällaisia vanhoja rouvia tuollaiset reippaat nuoret miehet pyytää kisaan, niin tottakai sitä lähdetään! Tavoitteena on kiertää rata läpi hyvällä fiiliksellä ja saada Eetu pahaan seikkailukoukkuun! X-Kaatoon Liisa kaartaa Kajaanin kautta, jossa kisailee yhdessä SOSsin Riitan ja Hiiltonaisten Katrin kanssa. Luvassa voikin olla vähän erilaista seikkailua, sillä kisajärjestäjän mukaan kisassa käytetään armeijanfillareita. Salla kiihdyttelee sillä aikaa kotimaisemissa loppusyksyn juoksukilpailuja kohti. Kahden viikon päästä sitten taas yhdessä kisaviivalle, vapise x-kaadon kirous!

4 kommenttia:

 1. Onnittelut voitokkaasta kisasta! Tuosta Kajaanin kisasta kuulisin mielelläni käyttäjäpalautetta, erityisesti pyöräilyn osalta:)

  Ja mitä ihmettä tuon ompelukoneen kanssa touhutaan?

  Näistä ja muusta sitten livenä X-kaadossa ja Kolilla!

  VastaaPoista
 2. sitä mekin ihmeteltiin, mutta Tommi "mulla on ompelukone ajokortti"Laitervo päätti ommella itselleen melontaliiveihin taskun kaikille suklaapatukoille. Sen projektin jälkiä Salla sitten korjaili puoli yötä...
  Lisää tarinoita ompelutekniikoista ja armeijanpyöristä sitten syksyn viimeisissä karkeloissa! :)

  VastaaPoista
 3. Vaikka Tommi ei veteraanisarjoihin vielä kuulukaan, niin tuo kyseinen ajokortti on rapiat 20 vuotta vanha. Pitäisiköhän niihinkin luoda joku kertausharjoitussysteemi?

  VastaaPoista
 4. Eihän ajokorttia tarvitse päivittää kun vasta joskus 50-ikävuoden tienoilla...

  VastaaPoista