perjantai 11. toukokuuta 2012

Huomenna starttaa Multisport Cup 2012!!!!
Huomenna starttaa Multisport Cup 2012 Karkkilassa, ja perinteisesti myös Team Mehukatin yhteinen kisakausi starttaa Cupin ensimmäisessä osakilpailussa! Vielä ei kisasta ole hirveästi tihkunut ennakkotietoa, mutta kisakeskuksen läheisyydessä sijaitsevalle Alhovuoren laskettelukeskuksella tullaan arvatenkin vierailemaan:) Mahtava päästä talven jälkeen taas starttiviivalle yhdessä. Lähtölistan mukaan paikalle saapuu myös lähes kaikki muut kynnelle kykenevät multisporttailijat, metsässä ja poluilla on siis odotettavissa paljon trafiikkia ja paljon tuttuja naamoja!

Liisa vaihtoi vuoden vaihteessa Turun lenkkimaastot Helsingin keskuspuiston polkuihin ja yhteiset lenkit on jäänyt valitettavan vähäisiksi, joten kumpikin on kovasti odotellutkin yhteistä kauden avausta!
Yhteisten lenkkien puutteessa ei olla kuitenkaan jääty sohvalle makoilemaan. Salla on juossut lenkkiä koko pitkän talven. Lisbetti taas on hiihdellyt uusilla kotibaanoillaan kohti pitempiä koitoksia. Yhteisten kisailujen lisäksi kummallakin on myös omia kisasuunnitelmia kaudelle.

Toukokuussa käydään myös juoksemassa yhdessä parit Rogainingit ennen kesäkuun alun cupin toista osakilpailua. Toukokuukn lopussa kisataan meidän yksi suosikkikisoista, Turku Rogaining Sprint (tulkaa,tulkaa,tulkaa!!!) Mehukateilla on vähän hampaankolossa viime vuodelta....
Ja mikä parasta, tänä vuonna Jukolan yössä viilettää myös Turku Multisportin oma joukkue, vapise Halden SK!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti