tiistai 19. kesäkuuta 2012

28.5.2012 Turku Rogaining Sprint

Partiolippukunta Ilpoisten Vuorenkävijöitten järjestämä sprintti rogaining kisa käytiin tänä vuonna Sallan kotinurkilla Kaarinassa. Juoksuvauhti oli kummallakin kohdillaan ja pitkään odotettu kotikenttaetu sai taas tytöissä kunnon latauksen aikaan.



Suunnitelma jälleen kerran oli hakea kauimmaisia rasteja (=paljon pisteitä) kun se juoksu kerran kulki! No, oltiinhan me juostu jo noin 7 min kun ensimmäisen kerran muutettiin suunnitelmat. Tämä oli kuitenkin ok, oltiinhan tutuissa maisemissa koko ajan.

Lähtöpamaus


Lähtö sujui siis hienosti ja rastit löytyivät poikkeuksellisen helposti ja tarkkaan, vauhti oli lujaa ja fiiliskin korkealla. Mikä siis enää olisi voinut mennä pieleen?!

ja taas saa työpaikalla selitellä....

Tavoillensa orjallisena pikku vastoinkäymisen jälkeen, veren valuessa jne, tytöt miettivät kuumeisesti eri vaihtoehtoja jatkaa loistavasti alkanutta kisaa, onneksi takaa tuli ystävällinen kanssakisaaja (kiitokset sinne missä ikinä oletkin) joka setämäisin ottein ilmoitti tyttöjen nyt lähtevän tienvarteen liftaamaan kyytiä tohtorille...

Tästä lannistuneena noin muutamaksi päiväksi jatkamme kohti uusia koitoksia kera suojalasien. Kiittäisin ratamestaria hienosta kisasta ja radasta, mutta näimme siitä vain kovin vähän... mutta uskomme vahvasti että kisa oli jälleen kerran hienosti järjestetty ja reitti mieluisa kaikille! Sitä yhtä oksaa lukuunottamatta joka oli jäänyt polulle töröttämään...

Team mehukatin kauden 2012 vastoinkäymiset ja EA-reissut on nyt siis tässä vaiheessa vuotta käyty, eli nyt voimme keskittyä kisaamiseen!! Seuraavaksi lähtöviivoille Luger No Limit Adventuressa Nummelassa. Nähdään siellä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti