torstai 21. kesäkuuta 2012

Turku Multisport Jukolassa, Go TuMu!

Tänä yönä valvotaan!
Viime vuonna, kun Jukola joukkueen kokoamisen kanssa oli pikkuisen ongelmia heitettiin ilmoille ajatus kerätä joukkue Turun seudun Multisport Cupia kiertävien kisailijoiden keskuudesta. Monella toki jo oli vakiporukkansa Jukolaan, mutta oli myös monta joilla ei joukkuetta ollut. (Tässä kohtaa mainostettakoon myös, että Turku Multisportilla löytyy reipas facebook-treeniryhmä. Jos joku haluaa ryhmään mukaan niin huutakoon HEP! niin lisätään listaan).

Tänä vuonna siis Turku Multisport starttasi ensi kertaa Jukolan yöhön takarivin piikkipaikalta, rinnassaan numero 1530. Sieltähän ei ole kuin suunta ylöspäin!
Joukkue koostui kuntosarjaa kiertäneistä pojista, kilpasekasarjassa kisailevasta Elinasta sekä kahdesta katista. Kuten kaikissa menestyvissä joukkueissa, myös Turku Multisportia edusti yksi ulkolaisvahvistus: Tuusulan Aikakone, Maki (Mikko) Kolehmainen. Pitihän sitä joukkueella olla joku, joka korjaa muiden mahdolliset virheet ja kirii aikataulua kiinni jos yhteislähtö uhkaa;)
Maalisuora vapaana, nyt kelpais tulla!
 Joukkueen tavoite oli asetettu maltillisiksi, jokainen pyrkisi omalle tasolleen parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Kokonaisuudessaan hienosti meni, osalla porukassa epätoivoa ja harmia mutta suurimmalla osalla suurta urheilujuhlaa, iloisia onnistumisia ja hyvää fiilistä! Ensi vuonna TuMu kolkuttelee jo kuuman ryhmän selkiä starttinumerolla 840!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti